Olen aloittanut opiskelemaan tietotekniikan kurssia ja olen nyt ihan ensimmäiseksi tehnyt itselleni blogin ja tehnyt tehtävän a. Olen ollut reissulla silloin, kun kurssi aloitettiin. Tämän takia aloitin tehtävien teon vasta nyt.

Blogissani voin valita kolme erilaista julkisuusasetusta. Nämä ovat julkinen, yksityinen ja salasanasuojattu. Julkinen tarkoittaa sitä että jokainen voi nähdä blogini, esim. hakutuloksissa. Yksityinen tarkoittaa sitä, että kukaan ei voi nähdä blogiani listauksissa ja hakutuloksissa. Salasanasuojattu tarkoittaa sitä, että määritän blogiini salasanan, jolla muut pääsevät lukemaan blogiani, jos kerron heille salasanan.

Kuvien tekijöillä on tekijänoikeus teokseensa.  Se tarkoittaa, etteivät muut saa julkaista niitä ilman oikeudenhaltijan lupaa. Tekijänoikeudesta on säädetty laissa, joten sen loukkaaminen on myös lain rikkomista.

Kopioidessa tekstiä Internetistä täytyy huomioida lähteet (mistä teksti on saatu). Lähteet täytyy olla kirjoitettuna, jotta tiedetään mistä teksti on lähtöisin.

 

tic-tac-toe-1777880_960_720.jpg